Divan Dacquoise Exotique Tart
Unsuz tart, hafif tat: Divan Dacquoise Exotique. Bu eşsiz ve yepyeni tartın hafifliğinin sırrı, un kullanılmadan yalnızca badem unu ile hazırlanan ve hindistan cevizi ile lezzetlendirilen tartı üzerindeki enfes mango ve çarkıfelek püresinden hazırlanan kremasında gizli! Bu eşsiz lezzeti üzerinde bulunan portakal dilimlleri ve incecik zencefil taneleri tamamlıyor.
Neden Divan Dacquoise Exotique Tart Tercih Etmelisiniz?
Un kullanılmadan hazırlanmış enfes bir tarttan daha hafif ve lezzetli bir yaz tatlısı düşünebiliyor musunuz? İtiraf edelim; dondurmalı tariflerin cazibesini, çarkıfelek ve mango meyvelerinin lezzetiyle ve unsuz tart tabanı ile tahtından indirmeye aday Divan Dacquoise Exotique Tart'ı yarattığımızdan beri, yazın aklımızdan çıkmıyor... O halde bu lezzetin anatomisini aşağıdan yukarıya doğru açıklayalım: Sadece badem ile un kullanılmadan hazırlanan tart hamuru hindistan cevizi ile kaplanıyor, onun hemen üzerinde Divan’ın yepyeni ve özel tarifi olan mango ve çarkıfelek meyvesi (passion fruit) püreli kreması ve son olarak bu enfes lezzetin üzerine eklenen portakal dilimlerinin leziz buluşması. Size de sıcak havaları bu hafif ve bir o kadar lezzetli tarifle karşılamak kalıyor.
Divan Dacquoise Exotique Tart'ı Nasıl Tercih Etmelisiniz?
Tıpkı Divan’ın diğer yaz tarifleri gibi Divan Dacquoise Exotique Tart’ı da serin yaz içecekleriyle tercih edebilir ve bu hafif tarifin keyfini çıkarabilirsiniz. Yaz sıcağında sığındığınız ağaç gölgelerinde kurulan uzun sofralara ya da sürpriz kutlamalarınıza eşlik edebilecek bu tarifi, mutlaka denemelisiniz!
*Taze meyveler ile hazırlanan Divan Pastalarının dekorları mevsimsel olarak farklılıklar gösterebilir.