Arama

Timeless Tastes - Turkish Culinary Culture

Timeless Tastes - Turkish Culinary Culture Recipe Book Prepared with Semahat Arsel's valuable contribution; Timeless Tastes - Turkish Culinary Culture Recipe Book is published by Vehbi Koç Foundation.
*
450,00 ₺
Kargonuz 23.12.2024 tarihinde kargoya verilecek ve kargonuz yaklaşık 3 iş günü içerisinde teslim edilecektir.
i h
Bu ürünü alan müşteriler aynı zamanda bu ürünleri satın aldılar

Siyez Unlu Poğaça

Atalık tohumlarımızdan Siyez, 10 bin yıllık tarihi ile genetik yapısını ilk günkü gibi koruyor. Yapısal özelliğinin hastalıklara ve kötü hava şartlarına dayanaklı olması siyezi diger buğdaylardan ayırıyor. Yüksek besin değerli siyez unuyla hazırlanan ıspanaklı & peynirli iç dolgulu poğaça lezzetiyle fark yaratmaya hazır.
70,00 ₺

Güllü Limonlu Lokum - Tin Box

Gül suyu ve limon gibi şifalı aromalarla hazırladığımız Güllü Limonlu Lokum, tek tek özenle paketlenmiş, özel tasarım kutusunda sizlerle!
230,00 ₺

Çukulata - A Turkish History of Chocolate

Çukulata - A Turkish History of Chocolate / Saadet Özen Only a few food is as prestigious as the chocolate in our lives: that small package is everybody’s favorite regardless of age; giving us joy both in health and sickness, for better or worse. So much so that a world without chocolate is almost unimaginable. However, the chocolate has come a long way to acquire the reputation it enjoys today. “Çukulata, A Turkish History of Chocolate” opens a page in history by focusing on the journey of chocolate through the Ottoman lands towards the Turkish Republic until the 1960s, and questions how it came to this part of the world, how it was presented and perceived… together with the intense, sugary scent of cocoa that used to float around long-lost chocolate factories. Sayfa Sayısı: 240 Boyut: 22.5 x 29.5 cm
250,00 ₺

Zencefilli Lokum - Tin Box

Yoğun zencefil aroması ile tazeleyici lokum tarifini bir araya getiren nefis Divan lezzeti Zencefilli Lokum, tek tek özenle paketlenmiş, özel tasarım kutusunda sizlerle!
230,00 ₺

Fıstıklı Lokum - Tin Box

Çifte kavrulmuş taptaze Antep fıstığıyla hazırlanmış, klasikleşmiş bir lezzet: Divan Fıstıklı Lokum, tek tek özenle paketlenmiş, özel tasarım kutusunda sizlerle!
230,00 ₺

Güllü & Limonlu Lokum

Gül suyu ve limon gibi şifalı aromalarla hazırladığımız Güllü Limonlu Lokum
500,00 ₺

Timeless Tastes - Turkish Culinary Culture Recipe Book

Prepared with Semahat Arsel's valuable contribution; Timeless Tastes - Turkish Culinary Culture Recipe Book is published by Vehbi Koç Foundation.