Arama

Eskimeyen Tatlar - Türk Mutfak Kültürü

Eskimeyen Tatlar - Türk Mutfak Kültürü Yemek Kitabı Vehbi Koç Vakfı Yayınları tarafından yayımlanan Eskimeyen Tatlar - Türk Mutfak Kültürü yemek kitabı; Semahat Arsel'in değerli katkıları ile hazırlanmıştır. İçerisinde Türk mutfağına ait onlarca birbirinden değerli tarif ve yemek kültür bilgileri yer alır.
*
440,00 ₺
Kargonuz 23.12.2024 tarihinde kargoya verilecek ve kargonuz yaklaşık 3 iş günü içerisinde teslim edilecektir.
i h
Bu ürünü alan müşteriler aynı zamanda bu ürünleri satın aldılar

Fıstıklı Lokum - Tin Box

Çifte kavrulmuş taptaze Antep fıstığıyla hazırlanmış, klasikleşmiş bir lezzet: Divan Fıstıklı Lokum, tek tek özenle paketlenmiş, özel tasarım kutusunda sizlerle!
230,00 ₺

Selamlique Geleneksel Türk Kahvesi

Selamlique Geleneksel Türk Kahvesi - 125 g Metal Kutuda Ürün Özellikleri Türü: Arabica. Ülke/Bölge: Brezilya-Rio Minas. Tipi: Orta kavrulmuş. Derecesi: İnce. İşlenme yöntemi: Güneşte, doğal ortamda kurutulmuş. Öğütülme yöntemi: Taş değirmende geleneksel Türk kahvesi kıvamında öğütülmüş. Kafein oranı: % 1.2 Geleneksel Türk kahvesi özellikleri, dengeli asidite, yumuşak gövde, orta yoğunlukta aroma, kremamsı bitiş. Serin ve kuru ortamda saklayınız.
150,00 ₺

Susamlı Flüt Kraker

Enfes tereyağı ve yoğun parmesan peyniri ile hazırlanmış, üzeri bolca susamla süslenmiş lezzet : Susamlı Flüt Kraker
350,00 ₺

Vişneli Mekik

Bir pastane klasiği, çay saatlerinin olmazsa olmazı, tereyağının en güzel kıvamı: Vişneli Mekik. Çay kaşıklarının sesi duyulduğu anda gözleriniz tabaklarla buluştuğunda onunla karşılaşmanız an meselesi. Yoğun tarifine bir de vişnenin ferahlatıcı aroması eklenince kelimelere pek de ihtiyaç olmuyor. ** Ürün gramajı sabittir, kutu içi adetler değişiklik gösterebilir.
375,00 ₺

Selamlique Damla Sakızlı Türk Kahvesi

Selamlique Damla Sakızlı Türk Kahvesi - 125 g Metal Kutuda Ürün Özellikleri Türü: Arabica. Ülke/Bölge: Brezilya-Rio Minas. Tipi: Orta kavrulmuş. Derecesi: İnce. İşlenme yöntemi: Güneşte, doğal ortamda kurutulmuş. Öğütülme yöntemi: Taş değirmende geleneksel Türk kahvesi kıvamında öğütülmüş. Kafein oranı: % 1.2 Eşleştirme Önerileri: Kahvaltıdan sonra günün ilk kahvesi olarak önerilir. Dengeli asidite, bitter çikolatayı vurgulayan gövde, kremamsı bitiş. Serin ve kuru ortamda saklayınız.
200,00 ₺

Çilekli Bütün Pasta

Taze çilekler, bütün antep fıstığı ve ince doğranmış bademlerle süslenmiş rüya gibi bir yaş pasta : Divan Çilekli Pasta!
1.750,00 ₺

Eskimeyen Tatlar - Türk Mutfak Kültürü Yemek Kitabı

Vehbi Koç Vakfı Yayınları tarafından yayımlanan Eskimeyen Tatlar - Türk Mutfak Kültürü yemek kitabı; Semahat Arsel'in değerli katkıları ile hazırlanmıştır. 

İçerisinde Türk mutfağına ait onlarca birbirinden değerli tarif ve yemek kültür bilgileri yer alır.